ВІТАЛЬНЕ СЛОВО МІНІСТРА ОБОРОНИ УКРАЇНИ - TARAN, A. (Воєнно-історичний вісник, 2020)
ДО ТЕМАТИЧНОГО ВИПУСКУ “ВОЄННО-ІСТОРИЧНОГО ВІСНИКА” НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ОБОРОНИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ІВАНА ЧЕРНЯХОВСЬКОГО, ПРИСВЯЧЕНОГО 75-й РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ В ЄВРОПІ ТА ЗАВЕРШЕННЯ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ 1939 – 1945 РОКІВ